Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Everton mister kapteinen i lang tid

Nevilles kneskade er alvorlig.

VONDT: Phil Neville klarte ikke å fortsette etter den tøffe taklingen, og nå viser det seg at han hadde god grunn.Foto: SCANPIX/AP/Kirsty Wigglesworth
VONDT: Phil Neville klarte ikke å fortsette etter den tøffe taklingen, og nå viser det seg at han hadde god grunn.Foto: SCANPIX/AP/Kirsty Wigglesworth Vis mer

||| (Dagbladet.no): Evertons begredelige sesonginnledning ble nettopp enda mørkere, med beskjeden om at kaptein Phil Neville står foran et langt skadeavbrekk etter knesmellen han ble påført mot Fulham i går.

Neville ble truffet knallhardt av en takling av Dickson Etuhu, og måtte bæres av banen. Nå viser det seg at leddbånde er i fare.

- Røntgenbildene har bekreftet det vi fryktet, og Phil har skader på leddbåndet bak kneet, sier Everton-fysio Mick Rathbone til klubbens hjemmesider.

- Nå skal han hvile i 48 timer til hevelsen går ned, så vil han oppsøke spesialist i London for å finne ut hvordan vi best skal behandle dette. Det er for tidlig å anslå lengden på avbrekket, men jeg frykter han definitivt står foran en langvarig pause, sier Rathbone.

Everton forble nest sist på tabellen med tre poeng på fire kamper etter at Damien Duff avgjorde på Craven Cottage drøye ti minutter før slutt, og beskjeden om Neville er definitivt ikke noe som letter på humøret til manager David Moyes.

Manageren var forbannet også etter Etuhus takling, som ikke engang førte til stopp i spillet.

- Det var en stygg feil av dommeren. Sånt skal ikke skje i fotballen vi spiller nå om dagen, og jeg mener det var et klart frispark og gult kort, sa Moyes.

Nevilles skade betyr forsvarstrøbbel for Everton før torsdagens Europa League-oppgjør mot AEK Aten, ettersom Tony Hibbert er utestengt og John Heitinga ikke er spilleklar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling