Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Everton nær eierskifte

Kan få amerikanske eiere.

KAN FÅ NYRENOVERT STADION: Everton står på trappene til å få nye, amerikanske eiere.Foto: Matt Bunn/BPI/REX/Shutterstock / NTB Scanpix
KAN FÅ NYRENOVERT STADION: Everton står på trappene til å få nye, amerikanske eiere.Foto: Matt Bunn/BPI/REX/Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Everton går inn i avgjørende samtaler med de amerikanske investorene John Jay Moores og Charles Noell.

Ifølge lokalavisen Liverpool Echo betyr det trolig at Everton får nye eiere i løpet av kort tid.

Trolig vil duoen betale 200 millioner pund (ca. 2,5 milliarder kroner) for å overta Goodison Park-laget. Det er ventet at en avtale er på plass før februar måned er over.

To kinesere skal også ha vært interessert i den blå Merseyside-klubben, men alt tyder på at Moores og Noell overtar eierskapet fra de største aksjonærene Bill Kenwright, Robert Earl og Jon Woods.

Everton har ikke kommentert saken. Det er ventet at de nye eierne vil bygge nytt stadion eller renovere ærverdige Goodison Park.

På 1980-tallet var Everton en av gigantene i engelsk fotball, men det siste store trofeet laget vant er FA-cupen i 1995.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram