Everton og Myhre sikret plassen

Everton-fansen jublet vilt da Thomas Myhre og Everton sikret plassen i Premier League i dag. Laget spilte uavgjort 1-1 mot Coventry hjemme på Goodison Park.Bolton var ikke like heldig, og må finne seg i å rykke ned en divisjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Goodison Park var full av overnervøse Everton-fans før kampstart i dag, og jubelen stod skyhøyt da videre spill i Englands øverste divisjon var sikret.

Everton, som har vært i toppserien siden 1954 og bare rykket ned fire ganger siden 1888, overlevde i eliteserien også denne gang. Laget misset på straffe, og keeper Thomas Myhre måtte se en ball fra Dion Dublin bak seg bare to minutter før full tid.

Gareth Farrelly ga Everton ledelsen etter snaue åtte minutter, og jubelen var enorm på Goodison Park.

Takket være god innsats fra nordmannen Thomas Myhre mellom stengene denne sesongen beholdt Everton plassen.

Laget står med like mange poeng og like mange scoringer som Bolton, men med fem færre innslupne mål.

Bolton så lenge ut til å beholde plassen, men sene scoringer av Gianluca Vialli (73) og Jody Morris (90), knuste det lille håpet.

Ved siden av nedrykksoppgjørene, knyttet det seg stor spenning til hvem som får muligheten til å spille Uefa-cup neste sesong. Blackburn sikret sjetteplassen på tabellen etter 1-0-seier over Newcastle.

Aston Villa slo seriemester Arsenal 1-0 og endte på sjuendeplass. Villa kan få sjansen til å spille kvalifisering til E-cupspill dersom Chelsea vinner cupvinnercupen onsdag.

(Dabladet :på nettet/NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer