Everton slo Arsenal

Beattie kranglet inn vinnermålet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I en kamp preget av pasningsfeil og harde taklinger, var det Everton som trakk det lengste strået på hjemmebane på Goodison Park.

Arsenal leverte en ganske fattig forestilling mot et hardtarbeidende Everton-lag som i store deler av kampen presset Wengers menn ut av stilen.

Men kampen bølget lenge fram og tilbake, uten at noen av lagene kom til noen klare sjanser. Det var Everton som skapte mest problemer for London-laget.

Det gikk 12 minutter før Ljungberg og Fabregas fikk en enorm dobbeltsjanse for Arsenal. Gilbert fosset fra på høyrekanten og la ballen klokt foran forsvaret til en ventende Fredrik Ljungberg. Det påfølgende skuddet gikk i keeper Martyn og i stanga. Ljungberg fikk ballen tilbake, men ballen ble klarert ut i beina på Fabregas, som satte den to desimeter utenfor.

Mest stygt

Men det var Evertons påfølgende angrep som ble stående i dommerens bok. Et oppspill endte hos James Beattie, som kranglet og løp fra Senderos og Campbell før han enkelt kunne sette ballen til keeper Lehmanns høyre side.

Og deretter skjedde ikke stort på Evertons hjemmebane. Det var mest stygt spill, etterslengere og klare pasningsfeil som satte farge på kampen. Dommer Wiley så seg nødt til å dele ut seks gule til de to lagene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer