Everton-spiller gir bort billetter til arbeidsledige

Steven Naismith hjelper de som ikke har råd til å gå på kamp.

 GIR BORT KAMPBILLETTER:  Steven Naismith (t.h) gir bort billetter til Evertons Premier League-kamper til arbeidsledige i Liverpoo. Her i duell med Manchester Uniteds Phil Jones. Foto: NTB Scanpix/Reuters/Darren Staples
GIR BORT KAMPBILLETTER: Steven Naismith (t.h) gir bort billetter til Evertons Premier League-kamper til arbeidsledige i Liverpoo. Her i duell med Manchester Uniteds Phil Jones. Foto: NTB Scanpix/Reuters/Darren StaplesVis mer

Takket være Steven Naismith kan arbeidsledige Everton-tilhengere se fram til å dra gratis på kamp i Premier League den kommende sesongen.

Angriperen avslørte mandag at han har kjøpt inn billetter som han vil gi til arbeidsledige mennesker i Liverpool.

Liten gest I samarbeid med den britiske arbeidsformidlingen vil han distribuere billetter til mennesker som vanligvis ikke har råd til å dra på kamp.

- Jeg kommer fra Ayrshire i Vest-Skottland og har bodd lenge i Glasgow, en by som tidvis har slitt med høy arbeidsledighet. Liverpool har en lignende historie, og jeg er klar over at det er mange arbeidsledige i Liverpool som kanskje ikke har råd til en billett.

- Jeg tenkte at dette kunne være en liten gest for å hjelpe mennesker i en slik situasjon til å nyte en dag på en av våre ligakamper, sier Naismith ifølge flere britiske medier.

Privilegert 27-åringen kom til Everton fra Rangers i 2012. Han scoret ni mål for Liverpool-klubben sist sesong.

Det er ikke første gang Naismith gjør samfunnsnyttig arbeid. Han er også ambassadør for Skottlands dysleksiforening og har startet et prosjekt i Glasgow som skal hjelpe skadde eks-militære med å komme ut i arbeidslivet.

- Hver dag føler jeg meg veldig takknemlig for at min jobb som fotballspiller har gitt meg muligheten til å hjelpe samfunnet på en måte, sier Everton-proffen.

(NTB)