Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Everton-spiller med grusomt beinbrudd

Dagbladet advarer mot sterke bilder.

STYGGE SCENER: Evertons Bryan Oviedo (t.v) pådrar seg et forferdelig beinbrudd i kampen mot Stevenage. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix
STYGGE SCENER: Evertons Bryan Oviedo (t.v) pådrar seg et forferdelig beinbrudd i kampen mot Stevenage. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stevenage - Everton 0-4 (0-2)

(Dagbladet): Vi har alle sett det før, disse nærmest uvirkelige bildene av bein som knekker rett av ved ankelen. Den siste fotballspilleren i rekken som opplever dette stygge bruddet er Everton-spiller Bryan Oviedo.

KAN MISTE VM: Evertons Bryan Oviedo kan miste VM etter denne episoden. Foto:  REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix
KAN MISTE VM: Evertons Bryan Oviedo kan miste VM etter denne episoden. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix Vis mer

Det var under FA-cupkampen mot Stevenage at Everton-spiller ble påført skaden i en duell. Det var i det 16. minuttet at det forferdelige skjedde, og spilleren ble selvfølgelig fraktet av banen på båre.

Everton meldte tidligere at spilleren ble fraktet til sykehus med et sannsynlig brudd, seinere skrev Sky Sports at det dreier seg om et dobbelt beinbrudd for Oviedo.

- Dagen i dag var veldig negativ med den uheldige hendelsen (skaden til bryan Oviedo), og vi trenger å gi Bryan så mye støtte vi kan nå. Han har hatt en fantastisk sesong og jeg har vært veldig imponert av ham. Han er en viktig spiller i gruppa og fortjener å komme raskt tilbake, sier Everton-manager Roberto Martinez til BBC.

Nå kan Oviedo miste VM til sommeren. 23-åringen spiller fotball for Costa Rica, som er i samme gruppe som England.

Everton vant forøvrig kampen etter to scoringer av Steven Naismith, og en av Johnny Heitinga og Magaye Gueye.

Hele Norges coronakart