Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Everton-stjerne ranet i eget hjem

Mens han så laget sitt på TV.

TRUET MED KNIV AV TRE MENN: Ransbølgen mot fotballstjerner i Liverpool har pågått i mange år, med Phil Jagielka som det siste offeret. Foto: AFP PHOTO/Carl de Souza
TRUET MED KNIV AV TRE MENN: Ransbølgen mot fotballstjerner i Liverpool har pågått i mange år, med Phil Jagielka som det siste offeret. Foto: AFP PHOTO/Carl de Souza Vis mer

|||

Mens den skadde Everton-spilleren Phil Jagielka så laget spille på TV, tok ranere seg inn i huset hans og truet til seg smykker og andre verdisaker.

Politiet opplyser torsdag at den 27-årige landslagsspilleren er blitt det siste offeret i ransbølgen mot fotballspillere i England.

Forsvarsspilleren ble truet med kniv av tre menn. Mennene truet til seg smykker og fikk også med seg nøkkelen til Jagielkas bil. Ingen ble skadd i ranet, og bilen ble funnet forlatt senere.

Hendelsen skjedde mens Jagielka så Everton vinne 4-0 over Hull i ligacupen.

Fotballspillere er et yndet offer for ransmenn i England. Store verdier og kjente adresser gjør det til enkle mål. En rekke spillere er blitt ofre for til dels brutale ran den siste tiden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling