Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Everton-stjerne senket U21-gutta

Tapte mot Spania.

ET STEG FORAN: Gerard Deulofeu var akkurat så mye bedre enn Ulrik Yttergård-Jenssen at det ble ettmålstap for de norske U21-gutta mot Spania.Foto: EFE/Marcial Guillen/ NTB Scanpix
ET STEG FORAN: Gerard Deulofeu var akkurat så mye bedre enn Ulrik Yttergård-Jenssen at det ble ettmålstap for de norske U21-gutta mot Spania.Foto: EFE/Marcial Guillen/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norges U21-landslag i fotball tapte 0-1 mot Spania i Murcia mandag. Everton-spiller Gerard Deulofeu ble matchvinner for spanjolene.

Den fotrappe angrepsspilleren sendte Spania i ledelsen etter 17 minutters spill. Norge maktet ikke å svare, og dermed endte oppgjøret med ettmålstap for bortelaget.

Norge stilte med måljegerne Veton Berisha (Greuther Fürth) og Alexander Sørloth (Groningen) på topp, men duoen fikk ikke uttelling. Spanjolene var nærmere 2-0 enn Norge var utlikning.

— Det er mye bra å ta med seg fra denne kampen. Vi fikk en litt tøff start, men spilte oss opp. Vi møtte Spania her på samme tid i fjor, og kampen i dag viser meg at vi har tatt store steg det siste året, sier landslagstrener Leif Gunnar Smerud til fotball.no. 

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!