Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Everton studerer Reginiussen

Mot Bilbao torsdag.

SNART PREMIER LEAGUE-KOLLEGAER? Tore Reginiussen kan møte Morten Gamst Pedersen i Premier League, dersom Everton gjør alvor av interessen. Her på landslagstrening før kampen mot Skottland.  Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
SNART PREMIER LEAGUE-KOLLEGAER? Tore Reginiussen kan møte Morten Gamst Pedersen i Premier League, dersom Everton gjør alvor av interessen. Her på landslagstrening før kampen mot Skottland. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet.no): Det blir tett med speidere på tribunen i returoppgjøret mellom TIL og Athletic Bilbao på Alfheim torsdag.

RBKs Erik Hoftun har allerede varslet at han vil kikke på et par spillere, og i dag forteller Everton-speider Bryan King at han også er på plass for å se på TIL-spillere.

Ifølge Nordlys er det Tore Reginiussen som interesserer Everton. Det er velkjent at David Moyes er på stopperjakt etter salget av Joleon Lescott til Manchester City.

- Jeg skal til Tromsø og se kampen, ja. Jeg har fått beskjed om å levere rapport på et par spillere, sier King til avisa, og legger til at han kjenner godt til den norske landslagsspilleren.

Reginussen er bosmanspiller ved sesongslutt, men kan trolig gå før overgangsvinduet stenger dersom Everton legger en god bunke pundsedler på bordet.

- Skulle den muligheten dukke opp, så er det selvfølgelig veldig interessant. Everton er en storklubb, sier Reginiussen til avisa.


Brann skal også være interesserte i Reginiussen, og i 2008 ble han koblet til Fulham i Premier League.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling