- Everton vil ha Eirik Bakke

Men pappa Bakke nekter å tro det.

(Dagbladet.no): Tidligere i sommer ble både Aston Villa og Birmingham lansert som nye klubber for Eirik Bakke (27).

Nå skal også Champions League-klare Everton være interessert i den skadeforfulgte nordmannen.

Det skriver Evening Post i Leeds. Avisa hevder Everton har fulgt nøye med midtbanespilleren siden han gjorde comeback etter et langvarig skadeavbrekk.

- Eirik har ikke sagt noe til meg, så da tror jeg ikke han har hørt ryktene om Everton, sier pappa Svein Bakke til Dagbladet.no.

Sogndal-lederen mener det bare dreier seg om nye spekulasjoner.

- Jeg nekter å tro at noen klubber er interesserte i Eirik før han har bevist at han er helt frisk etter kneskaden, sier han.

Lokalavisa mener likevel at 27-åringen skal ha blitt fulgt av Everton på hele Norges-turneen i sommer.

Også Birmingham og Villa skal fortsatt være lystne på å hente Bakke til Premier League. Selv om den tidligere Sogndal-spilleren avskrev førstnevnte klubb tidligere i juli.

SKADD I HALVANNET ÅR: Eirik Bakke har ikke spilt en ligakamp for Leeds på 18 måneder. Her mot Liverpool i februar 2004. Nå skal Everton være interesserte. Foto: Scanpix/Epa
SKADD I HALVANNET ÅR: Eirik Bakke har ikke spilt en ligakamp for Leeds på 18 måneder. Her mot Liverpool i februar 2004. Nå skal Everton være interesserte. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

Bakke spilte ikke Leeds\' treningskamp mot Grimsby i går kveld, men det skyldtes bare at han fikk hvile etter tøft program den siste tida.

- Jeg ville hvile noen spillere i går, og det er bra jeg er i stand til å gjøre det, sier Leeds-manager Kevin Blackwell.