Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Everton vil hente Beckham og Donovan

Moyes vil hente sin tidligere lagkamerat fra Preston.

LAGKAMERATER: Beckham og Donovan feirer etter et mål mot Seattle Sounders FC 7. november. Foto: REUTERS/Lucy Nicholson/Scanpix
LAGKAMERATER: Beckham og Donovan feirer etter et mål mot Seattle Sounders FC 7. november. Foto: REUTERS/Lucy Nicholson/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): USA-stjerna Landon Donovan gjorde det godt på utlån til Everton forrige sesong, mens David Beckham har to relativt vellykkede Milan-låneopphold bak seg.

Nå ønsker Everton-manager David Moyes å hente de to LA Galaxy-spillerne på lån.

Det melder blant annet The Guardian og ESPN.

Beckham er nær venn med Everton-kaptein Phil Neville og han spilte også med David Moyes da han var på utlån i Preston North End i starten av karrieren.

- Hvis David ringer og sier han vil komme hit, så tar vi i mot ham. Jeg kjenner ham og hvis David vil tilbake til Premier League, så trenger han bare å ringe meg eller Phil, sier Moyes ifølge Guardian.

Da Beckham forlot Manchester United i 2003 sa at han aldri ville spille for en annen engelsk klubb. Ifølge Guardian har han myknet opp på dette standpunktet, og hans ønske om å fortsette på landslaget skal være medvirkende til at han nå vurderer et opphold på Merseyside.

Beckham røk akillessenen da han spilte for Milan i april i fjor. Han kom først tilbake fra skaden i oktober i år, men avsluttet MLS-sesongen med godt spill.

Beckham og Donovan er for øvrig i Australia for tida, blant annet for å spille en treningskamp mot Newcastle Jets.

TIL ENGLAND IGJEN? David Moyes ønsker seg David Beckham. Foto: AFP PHOTO/KRYSTLE WRIGHT/Scanpix
TIL ENGLAND IGJEN? David Moyes ønsker seg David Beckham. Foto: AFP PHOTO/KRYSTLE WRIGHT/Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!