Sunderland mot Everton

Evertons gest til Bradley (5) rører en hel fotballverden

Everton har donert over to millioner til 5 år gammel Sunderlandsupporter med kreft.

DØMMEDAG: Bradley Lowery fikk drømmedagen sin i kampen mellom Sunderland og Everton. Her med  Sunderland-keeper Vito Mannone (t.v) og pappa Carl (t.h) Foto: NTB Scanpix
DØMMEDAG: Bradley Lowery fikk drømmedagen sin i kampen mellom Sunderland og Everton. Her med  Sunderland-keeper Vito Mannone (t.v) og pappa Carl (t.h) Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Før kampen mellom Sunderland og Everton fikk Bradley Lowery lede hjemmelaget ut på banen.

Femåringen ble diagnosert med neuroblastoma i 2013 og familien hans prøver å samle inn 700 000 pund så han kan få behandling i USA.

Lowrey har vært Sunderlandsupporter hele livet og var utrolig fornøyd etter å ha fått møtt helten sin Jermain Defoe.

- Dette har vært fantastisk. Jeg fikk møte Jermain Defoe som er min favoritt og alle sa navnet mitt. Takk til alle sammen, sa han til Sunderland Echo etter å ha vært maskot for The Black Cats.

Supportere fra både Sunderland og Everton sang «Det er bare en Bradley Lowrey», i tillegg var det et stort banner med teksten «vi er med deg, Bradley» ble sendt rundt på stadion.

Det var etter 0-3 seieren at Everton annonserte på Twitter at de ville donere penger. Klubben donerte 200 000 pund, som tilsvarer 2 192 000 norske kroner, til hans kreftfond.

De har også tilbudt ham sjansen til å besøke Goodison Park når de to lagene møtes igjen i Liverpool, skriver Daily Mail.

På Twitter skriver Everton Football Club videre:

- Vi ønsker Bradley alt hell og han har kjærligheten og støtten til hver eneste Evertonian.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer