DØMMEDAG: Bradley Lowery fikk drømmedagen sin i kampen mellom Sunderland og Everton. Her med  Sunderland-keeper Vito Mannone (t.v) og pappa Carl (t.h) Foto: NTB Scanpix
DØMMEDAG: Bradley Lowery fikk drømmedagen sin i kampen mellom Sunderland og Everton. Her med  Sunderland-keeper Vito Mannone (t.v) og pappa Carl (t.h) Foto: NTB ScanpixVis mer

Sunderland mot Everton

Evertons gest til Bradley (5) rører en hel fotballverden

Everton har donert over to millioner til 5 år gammel Sunderlandsupporter med kreft.

Før kampen mellom Sunderland og Everton fikk Bradley Lowery lede hjemmelaget ut på banen.

Femåringen ble diagnosert med neuroblastoma i 2013 og familien hans prøver å samle inn 700 000 pund så han kan få behandling i USA.

Lowrey har vært Sunderlandsupporter hele livet og var utrolig fornøyd etter å ha fått møtt helten sin Jermain Defoe.

- Dette har vært fantastisk. Jeg fikk møte Jermain Defoe som er min favoritt og alle sa navnet mitt. Takk til alle sammen, sa han til Sunderland Echo etter å ha vært maskot for The Black Cats.

Supportere fra både Sunderland og Everton sang «Det er bare en Bradley Lowrey», i tillegg var det et stort banner med teksten «vi er med deg, Bradley» ble sendt rundt på stadion.

Det var etter 0-3 seieren at Everton annonserte på Twitter at de ville donere penger. Klubben donerte 200 000 pund, som tilsvarer 2 192 000 norske kroner, til hans kreftfond.

De har også tilbudt ham sjansen til å besøke Goodison Park når de to lagene møtes igjen i Liverpool, skriver Daily Mail.

På Twitter skriver Everton Football Club videre:

- Vi ønsker Bradley alt hell og han har kjærligheten og støtten til hver eneste Evertonian.