- Evra ble grovt fornærmet

Før kaoset brøt løs på Stamford Bridge.

(Dagbladet.no): Lørdagens seriefinale-drama mellom Chelsea og Manchester United ble forlenget da spillere og funksjonærer barket sammen etter kampslutt.

Etter alle solemerker var det Patrice Evra som var mest rasende, og nå kaster lagkamerat Carlos Tevez lys over hva som fikk det til å tilte for fransk-senegaleseren.

- Patrice ble grovt formærmet av et medlem av Chelsea-apparatet, forteller Tevez til The Guardian, som antyder at fornærmelsen var av rasistisk art.

- Har aldri sett noe lignende

Opptrinnet er ikke nevnt i dommerrapporten, men det engelske fotballforbundet (FA) har nå bedt Chelsea om å få tilgang til klubbens videodokumentasjon.

Samtidig vil det bli innhentet vitneforklaringer, og der er Tevez mer enn villig til å stille opp.

- Jeg tror overvåkningskameraene vil vise provokasjonen som ble rettet mot oss. Jeg har aldri opplevd noe lignende i min karriere .., sier han.

- Hvis FA vil etterforske, vil vi samarbeide og gladelig gi vår versjon av hva som hendte, forsikrer angrepsspilleren.

KAOS: Chelseas banemannskaper havnet i klammeri med flere av Manchester United-spillerne etter lagenes møte på lørdag. Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS/SCANPIX
KAOS: Chelseas banemannskaper havnet i klammeri med flere av Manchester United-spillerne etter lagenes møte på lørdag. Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Ferdinand sparket kvinne

Forløpet for den angivelige fornærmelsen, skal ha vært uenigheter om hvor på banen spillerne kunne jogge ned etter kampslutt.

I denne diskusjonen var det altså at spillerne ble så provosert at de gikk til angrep, men ifølge The Times har Manchester United gitt forsikringer om at det ikke skyldtes rasisme.

Samme avis skriver for øvrig at kvinnen som Rio Ferdinand traff i sitt frustrasjonsforsøk på å sparke i veggen på vei til garderoben, ble mer enn sneiet.

Faktisk skal hun ha fått knottemerker på høyre legg, men hun var likevel sporty nok til å akseptere Ferdinands beklagelse og blomster.

- Evra ble grovt fornærmet