Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Evra blir i United

Skrev under på ny kontrakt.

VIKTIG MANN: Sir Alex Ferguson er lettet over at Patrice Evra har forelenget kontrakten med Manchester United. Foto: ANDREW YATES/AFP
VIKTIG MANN: Sir Alex Ferguson er lettet over at Patrice Evra har forelenget kontrakten med Manchester United. Foto: ANDREW YATES/AFP Vis mer

Manchester United-manager Alex Ferguson er overlykkelig etter at venstreback Patrice Evra (29) forlenget sin kontrakt med klubben mandag.

- Evra er udiskutabelt en av de beste venstrebackene i verden, sa Ferguson.

Den nye avtalen binder franskmannen til den engelske storklubben til sommeren 2014. Han har vært i United siden januar 2006.

- Patrice har utviklet seg til å bli en nøkkelperson i garderoben. Hans talent og erfaring blir stadig viktigere for oss, skryter Ferguson.

Evra har vunnet tre Premier League-titler og mesterligaen én gang med United. Han avslørte at det var lysten på flere trofeer som får ham til å bli lenger i klubben.

- Det har vært en drøm å få spille for United. Tilhengerne, spillerne, manageren og støtteapparatet jobber hardt for å gjøre klubben til den beste i verden. Jeg vil vinne mer, og jeg vet at det er den mentaliteten som råder hos alle her.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling