FIENDTLIG STEMNING: Det er blitt spekulert i om manager Alex Ferguson vil spare Evra fra det som kan bli hatsk stemning på Anfield. Lørdagens kamp er nemlig den første mellom lagene siden Evra anklaget Liverpools angriper Luis Suárez for rasisme. Suarez ble utestengt i åtte kamper, og soner lørdag. En frykter at Liverpool-fansen vil være «fiendtlige» mot Uniteds back. Foto: AP Photo / Tim Hales / Scanpix
FIENDTLIG STEMNING: Det er blitt spekulert i om manager Alex Ferguson vil spare Evra fra det som kan bli hatsk stemning på Anfield. Lørdagens kamp er nemlig den første mellom lagene siden Evra anklaget Liverpools angriper Luis Suárez for rasisme. Suarez ble utestengt i åtte kamper, og soner lørdag. En frykter at Liverpool-fansen vil være «fiendtlige» mot Uniteds back. Foto: AP Photo / Tim Hales / ScanpixVis mer

Evra blir ikke spart mot Liverpool

- Blir vurdert på lik linje som de andre spillerne.

Manchester United har ingen planer om å utelate Patrice Evra fra lørdagens FA-cupkamp mot Liverpool på Anfield.

 - Dersom han er frisk, så blir han vurdert på lik linje som de andre spillerne, sier Uniteds assistentmanager Mike Phelan.

Evra fikk seg en smell mot Arsenal i helgen. Den franske backen blir omtalt som usikker. Det er blitt spekulert i om manager Alex Ferguson vil spare Evra fra det som kan bli hatsk stemning på Anfield. Franskmannen har vært kaptein for rødtrøyene etter at Nemanja Vidic ble skadd i desember.

Ingen problemstilling Lørdagens kamp er nemlig den første mellom lagene siden Evra anklaget Liverpools angriper Luis Suárez for rasisme. Suarez ble utestengt i åtte kamper, og soner lørdag. En frykter at Liverpool-fansen vil være «fiendtlige» mot Uniteds back.

- Det som har skjedd, har skjedd. Det som er blitt sagt, er blitt sagt. Vi snakker om en fotballkamp nå, og jeg tror det blir en vel god FA-cupkamp, sier Phelan som avviser at United vurderer å spare Evra.

- Det er ingen problemstilling. Patrice Evra er en fotballspiller som spiller for United, fortsetter Fergusons assistent.

Lang skadeliste Manchester United har en rekke skader. Rio Ferdinand, Anderson, Tom Cleverley, Ashley Young, Michael Owen, Darren Fletcher, Nemanja Vidic, Phil Jones, Nani, Wayne Rooney, Michael Carrick og Patrice Evra er enten langtidsskadd eller usikre.

Ferguson har tidligere tatt grep når spillere står i fare for å komme til arenaer der de ikke er populære. Wayne Rooney (tidligere Everton-spiller fra Liverpool by) ble utelatt fra startoppstillingen da United møtte Liverpool på Anfield i oktober.

Sist sesong var ikke Rooney med til Goodison Park i forbindelse med kampen mot gamleklubben Everton.

(NTB)