MØTES IGJEN:  Luis Suarez og Patrice Evra har hatt en rekke feider i engelsk i fotball. I kveld møtes de igjen i Champions League-finalen. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix.
MØTES IGJEN: Luis Suarez og Patrice Evra har hatt en rekke feider i engelsk i fotball. I kveld møtes de igjen i Champions League-finalen. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix.Vis mer

Evra lover å ta Suarez i hånda og vil ikke ha noen unnskyldning

Møtes igjen - fire år etter at krangelen startet.

20.45: Juventus - Barcelona

(Dagbladet): De sto bak flere av fotball-Englands mest omtalte episoder de siste årene. Etter en rekke store oppgjør i England, møtes Luis Suarez og Patrice Evra igjen - fire år etter at krangelen startet.

I desember 2011 fikk Luis Suarez åtte kampers karantene, samt en bot på 365 000 for rasime mot Patrice Evra. Etter at boten var betalt og karanten sonet, blusset saken opp igjen på ny ved flere anledninger.

Beklaget Da spillerne møttes igjen første gang etter rasisme-anklagene, nektet Luis Suarez å ta Patrice Evra i hånden. Evra raste, og Suarez beklaget det hele i ettertid.

Manchester United vant oppgjøret 2-1 og Evra fikk sin hevn ved å feire febrilsk helt bevisst foran Luis Suarez.

- Jeg vil ikke ha noen unnskyldning. Det spiller ingen rolle. Men jeg kommer til å ta han i hånda. Vi kommer aldri til å bli bestevenner, men det er ikke noe problem, sier Patrice Evra til ITV ifølge Daily Mail.

Franskmannen som forlot Manchester United før inneværende sesong er klar på at han vil legge det hele bak seg.

- Fortid er fortid. Jeg er stolt over fargene jeg bærer og vil ta han i hånda akkurat som jeg gjorde da jeg spilte i Manchester United. Kampen min er mot Barcelona - ikke Luis Suarez, men jeg skal sørge for at han merker at jeg er utpå der, sier 34-åringen.

Drømmesesong Det var Evra selv som klaget inn Suarez for rasismetilrop.

- Jeg har aldri sagt at han er rasistisk person. Men han kom med en rasistisk kommentar.

Luis Suarez startet årets sesong ved å være utestengt fra all fotballaktivitet, etter at han beit Giorgio Chiellini. Juventus-stopperen mister kveldens Champions League-finale grunnet skade.

Etter utestengelsen har Suarez blomstret sammen med Neymar og Lionel Messi. Trekløveren har sammen stått for 120 scoringer denne sesongen.