<strong>BOIKOTTET TRENING:</strong> Patrice Evra førte an da de franske spillerne gikk fra treningen og satte seg i spillerbussen under VM. Foto: AFP/ FRANCK FIFE
BOIKOTTET TRENING: Patrice Evra førte an da de franske spillerne gikk fra treningen og satte seg i spillerbussen under VM. Foto: AFP/ FRANCK FIFE Vis mer

Evra skjønner ikke hvorfor han straffes hardest

Ledet boikott, vil spille for Frankrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Patrice Evra forstår ikke hvorfor han skal straffes for spilleropprøret under VM-sluttspillet. Han vil tilbake på landslaget.

Evra var mannen som ledet det franske spilleropprøret i Sør-Afrika. Som kaptein fikk han laget til å boikotte treningen i protest mot at Nicolas Anelka ble sendt hjem fra sluttspillet.

Forsvarsspilleren er en av fem spillere som det er opprettet disiplinærsak mot. Lillian Thuram i forbundet har uttalt at Evra aldri igjen bør få spille på landslaget.

- Jeg er overrasket fordi jeg hadde inntrykk av at alle ville glemme VM. Vi må tenke på framtiden. Hvorfor straffe fem av oss hardere enn de andre, spør Evra i et intervju med Le Figaro.

Laurent Blanc tok ikke med seg en eneste VM-spiller i sin første tropp som landslagssjef. Det blir dermed et helt nytt landslag som møter Norge på Ullevaal onsdag.

Men etter den kampen kommer trolig VM-spillerne tilbake i troppen. Evra regner med at det gjelder også ham.

- Jeg kan ikke se for meg en framtid uten landslaget, sier han.

(NTB-Reuters)

<strong>NY SJEF:</strong> Raymond Domenech gjorde Evra til kaptein, og det endte med franske skandaler i VM. Foto: AP/Francois Mori
NY SJEF: Raymond Domenech gjorde Evra til kaptein, og det endte med franske skandaler i VM. Foto: AP/Francois Mori Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer