Evra tørket seg i rumpa med lagkompisens trøye

Ble fanget opp av kamera.

PRØVER IGJEN: Frankrike har mye å bevise etter et pinlig VM. Patrice Evra (foran i midten) får kjeft for sitt bidrag denne uka. Foto: SCANPIX/REUTERS/Charles Platiau
PRØVER IGJEN: Frankrike har mye å bevise etter et pinlig VM. Patrice Evra (foran i midten) får kjeft for sitt bidrag denne uka. Foto: SCANPIX/REUTERS/Charles Platiau Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Om ikke Patrice Evras landslagskarriere var pinlig nok fra før; den sank definitivt noen hakk da venstrebacken hånet Mathieu Valbuena ved å tørke seg i stumpen med lagkameratens drakt.

Det var under landskampen mot Serbia (2-0) i Reims torsdag at hendelsen fant sted. Bilder Daily Mail har fått tak i, viser Evra som tar et realt drag i baken med Valbuenas trøye før han sniffer på den - til sidemann Franck Riberys store forlystelse.

Franske aviser reagerer på episoden, som de mener illustrerer holdningsproblemene i den franske EM-troppen. Evra burde visst bedre etter skandalen da han ledet en spillerstreik i VM i Sør-Afrika for to år siden.

- Det var kvalmt! Men handlingen viser en stor mangel på respekt for Frankrikes drakt og alt den står for, skriver magasinet Le 10 Sport.

Evra satt hele kampen mot serberne på benken. Le 10 Sport tror Manchester United-proffens plass i laget kan stå i fare før EM-åpningskampen mot England 11. juni.

- Populariteten hans har falt i flere måneder. Dette er uakseptabelt og endrer ikke situasjonen i det hele tatt, heter det videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer