Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ex-Chelsea-sjef tror United blir ligamester

- United blir for sterke, spår Vialli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Gianluca Vialli tilbrakte fire år i Chelsea, først som spiller, senere som manager. Nå er han fotballkommentator for Sky Italia, men følger fortsatt engelsk fotball tett.

Etter å ha sett Manchester United og Chelsea spille uavgjort 1-1 i går, holder Vialli Sir Alex Fergusons menn som favoritter til å vinne Premier League.

- Jeg tror United blir litt for sterke. De virker fast bestemt på å vinne, sier Vialli til BBC.

Han tror Chelseas higen etter å lykkes i Champions League vil gå på bekostning av formen i den hjemlige ligaen. Også United er i Champions League, men Vialli har tydeligvis ikke så stor tro på Rooney & co i Europa.

Chelsea med CL-fokus

- Sannsynligvis vil distraksjonen av å ville vinne Champions League bli for mye for Chelsea til å kunne konkurrere med Manchester United, sier han.

- Jeg vil ikke bli overrasket over å se United vinne Premier League, og Chelsea Champions League. Begge klubber, både managerene og spillerne, vil være fornøyd med et slikt utfall, tror han.

Forskjellen mellom stallen til United og Chelsea kom sterkt til syne i gårsdagens oppgjør. På United-benken satt Darren Fletcher, John 0\'Shea, Mikael Silvestre og Patrice Evra. Gode spillere - men ikke akkurat noen jokere å kaste utpå dersom Chelsea hadde ledet 1-0.

TROR PÅ UNITED: Gianluca Vialli hadde god suksess i Chelsea som spiller og trener. Han tror gamleklubben kommer til kort mot Manchester United i kampen om ligagullet. Her feirer han Chelseas seier i cupvinnercupen i 1998, da de slo Stuttgart 1-0 i finalen. Foto: AP
TROR PÅ UNITED: Gianluca Vialli hadde god suksess i Chelsea som spiller og trener. Han tror gamleklubben kommer til kort mot Manchester United i kampen om ligagullet. Her feirer han Chelseas seier i cupvinnercupen i 1998, da de slo Stuttgart 1-0 i finalen. Foto: AP Vis mer

José Mourinho kunne derimot sette inn både Arjen Robben og Joe Cole da laget hans jaktet utlikning i 2. omgang.

Vialla avskriver derfor ikke muligheten for at Chelsea kan vinne både Premier League og Champions League.

- Chelsea har en så stor stall med så mange kvalitetsspillere at Mourinho kan rotere på laget utifra om de spiller i Premier League eller ute i Europa, motstanderen, eller den fysiske tilstanden til spillerne hans. Stallen er stor nok til å vinne begge turneringer, sier han.

• Din mening: Tror du Chelsea er mest opptatt av å vinne Champions League?

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!