Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Exeter tror Manchester United er redde

Nytt cupsjokk i morgen?

(Dagbladet.no): Nonleague-laget holdt de regjerende cupmestrene til 0-0 på selveste Old Trafford forrige lørdag. I morgen kveld spilles omkampen i Fa-cupens 3. runde, på St. James\' Park - som ikke må forveksles med Newcastles hjemmebane.

Veldig lite likner - heller ikke underlaget.

- Alle lag er sårbare de første ti minuttene, spesielt hvis det er vind, regn eller snø på vei, sier Exeter-direktør Steve Perryman ifølge nyhetsbyåret Reuters.

Han tror United slettes ikke føler seg så trygge på avansement.

- Kanskje de er litt redde på grunn av forholdene de skal spille under, sier Perryman

Ikke siden 1909 har FA-cupmestrene blitt slått ut av et lag utenfor ligasystemet. Mye tyder på at Manchester United vil dytte inn flere stjerner for å unngå en cupbombe. Kanskje kommer både Ryan Giggs og Gary Neville tilbake etter sykefravær-

- Det betyr ingenting om kampen er i Exeter eller på Old Trafford. På papiret skal vi vinne slike kamper. Det blir et annet Manchester United i morgen. Vi stiller med en sterk tropp, og forhåpentligvis får vi resultatet vi vil ha, sier manager sir Alex Ferguson.

Den britiske bookmakeren Wiliam Hill tilbyr 17 ganger pengene tilbake dersom Exeter vinner. Oddsen på et Wayne Rooney-hatrick gir til sammenlikning 14.

FEIRET SIST: Exeter feiret den målløse kampen mot United på Old Trafford som en seier forrige lørdag. Omkampen spilles i morgen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media