SMILTE, TROSS ALT: Ezinne Okparaebo trøblet i starten og endte sist på 100-meteren i kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
SMILTE, TROSS ALT: Ezinne Okparaebo trøblet i starten og endte sist på 100-meteren i kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB ScanpixVis mer

Ezinne etter å ha endt aller sist: - Jeg kan jo ikke gråte heller

På 100 meter.

BISLETT STADION (Dagbladet): Få hadde trodd at Ezinne Okparaebo kunne utfordre den jamaicanske superstjerna Veronica Campbell-Brown på 100-meteren under Bislett Games i kveld.

Sånn sett var det heller ikke noen overraskelse at den norske jenta ble slått, men det var ikke Campbell-Brown som var raskest, men Murielle Ahouré fra Elfenbenskysten. Hun løpt på 11,03

Campbell-Brown måtte ta til takke med 2. plass, på 11,08. Ezinne Okparaebo endte sist av de åtte i feltet med tida 11,53.

Starten ødela - Jeg bomma litt i starten, da var jeg litt etter. Jeg kjente tidlig at det ikke ville bli noe bra løp. Det var akkurat som om jeg skulle dette i starten. Jeg måtte holde farta for å ikke falle. Jeg prøvde å være litt dristig, men det var litt for dristig, sier hun.

Den norske jenta har riktignok løpt sine beste løp etter sommeren tidligere år, og friidrettssesongen er ennå ung. Hun røpet i tillegg allerede i går at formen ikke er helt på topp ennå.

- Kan ikke gråte - Tida har jeg glemt i morgen. Jeg må lære noe av dette. Noen ganger blir det bra, andre ganger ikke. Jeg hadde selvfølgelig håpet å løpe fortere.

- Du smiler fortsatt?

- Jeg kan jo ikke gråte heller! Jeg hadde håpet å juble her i dag, men jeg kan ikke deppe av dette. Jeg vet at jeg har trent bra, så nå handler det om å ikke bli altfor skuffa eller miste motet. Dette blir bedre.