FLYTTER: Ezinne Okparaebo har hatt et godt år på friidrettsbanen, og nå flytter hun til London.  Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FLYTTER: Ezinne Okparaebo har hatt et godt år på friidrettsbanen, og nå flytter hun til London. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Ezinne flytter til London

Får med seg treneren fra USA.

(Dagbladet): Ezinne Okparaebo hadde en stor sesong i 2012, men gjør store endringer før neste år.

Oslo-jenta skal nemlig ta opp igjen markedsføringsstudiene på BI, samtidig som hun flytter til Loughborough utenfor London.

I fjor vinter trente hun med treningsgruppa til amerikanske Rana Reider i Daytona Beach i Florida, men denne vinteren flytter Reider til London - og det gjør Ezinne også.

- Rana har fått jobb i det britiske forbundet, så jeg kommer til å trene med ham videre i London-området. Vi skal finne en måte som gjør at det skal gå på. Jeg er positiv til det å trene i England. Det er nærmere Norge, og også gunstig med tanke på utdanning, sier Ezinne.

- Hva tenker du om det britiske været sammenliknet med Florida?

NY SPONSOR:  Ezinne Okparaebo presenterte sin nye personlige sponsor My call på en pressekonferanse i Oslo i dag. Her sammen med administrerende direktør i selskapet, Hanne Løvstad. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet
NY SPONSOR: Ezinne Okparaebo presenterte sin nye personlige sponsor My call på en pressekonferanse i Oslo i dag. Her sammen med administrerende direktør i selskapet, Hanne Løvstad. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet Vis mer

- Været var bra i Florida. Men jeg skal ikke bare være i London. Jeg kommer til å dra på treningsleir i Sør-Afrika. Samtidig er det veldig bra innendørsfasiliteter i London som ble bygget i forbindelse med OL, sier Ezinne til Dagbladet.

På et pressetreff på Helsfyr i Oslo i formiddag røpet Ezinne også at hun har fått seg en ny personlig sponsor, nemlig mobilselskapet My call, som tidligere het Lebara.

Administrerende direktør i selskapet Hanne Løvstad, er glad for å ha med seg Oslo-jenta på laget.

- Hun er en veldig flott frontfigur for oss å vise fram. Hun skal representere oss i markedssammenheng. Vi er et av Norges mest flerkulturelle selskaper. 80 prosent av våre ansatte har flerkulturell bakgrunn, sier Løvstad.