Ezinne med karrierens beste 100 meter

OL-finaleplassen glapp med ni hundredeler.

NESTEN: Ezinne Okparaebo leverte karrierens beste 100 meter, og hadde fortsatt muligheten på finaleplass før det siste semifinaleheatet. Til slutt røk plassen med ni hundredeler. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
NESTEN: Ezinne Okparaebo leverte karrierens beste 100 meter, og hadde fortsatt muligheten på finaleplass før det siste semifinaleheatet. Til slutt røk plassen med ni hundredeler. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON/OSLO (Dagbladet): Ezinne Okparaebo hadde både den svakeste personlige rekorden og den svakeste årsbestetiden - 11,14 - av de åtte jentene i det sterke semifinaleheatet på 100 meter.

Men den startraske 24-åringen gikk uredd til verket og lå helt framme sammen med tittelforsvarer Shelly-Ann Fraser-Pryce og amerikanske Allyson Felix fram til 50-60 meter.

Riktignok klarte hun ikke stå distansen helt ut og ble også passert av Kelly-Ann Baptiste mot slutten.

Likevel kom hun i mål på sterke 11,10, som var en forbedring av gårsdagens norske rekord med fire hundredeler, og med ett heat igjen, hadde hun stadig mulighet til en sensasjonell finaleplass, men da tålte hun ikke at tredjeplassen i det tredje og siste semifinaleheatet løp raskere enn henne.

- Små marginer Det gjorde imidlertid Murielle Ahoure fra Elfenbenskysten, som klokket inn på 11,01 og var sammen med Baptiste (11,00) den som gikk videre på tid.

- Det er må marginer som skiller i sprint. I framtida er det bare tekniske ting som skal til. Jeg har tren bra og jobba hardt. Jeg burde ikke få lov til å være skuffa. Det var et veldig bra løp, det kan jeg si. Jeg snakka med de rundt meg og jeg lærte mye fra det første løpet. Jeg slapp meg løs i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer