Ezinne Okparaebo tilbake med 11,34 i Madrid

Ble slått med ett hundredel.

TILBAKE ETTER SKADE: Ezinne Okparaebo løp inn til 11,34 på en 100 meter i Madrid. 
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TILBAKE ETTER SKADE: Ezinne Okparaebo løp inn til 11,34 på en 100 meter i Madrid. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Ezinne Okparaebo løp inn til 11,34 på en 100 meter i Madrid lørdag kveld. Det ga henne annenplassen i heatet bak Bahamas' Sheniqua Ferguson.

Okparaebo som har løp distansen på 11,30 tidligere i år, ble slått med ett hundredel av Ferguson, men hun var langt etter amerikanske Barbara Pierre som vant den andre heatet med sterke 10,92.

Ezinne Okparaebo har slitt hittil i sesongen med en belastningsskade i den en tåen. Hun tok seg en liten pause etter lag-EM i Gateshead, der det norske laget ble sendt fra superligaen og ned i 1. divisjon.

Men nå er Okparaebo tilbake igjen. Moskva-VM er det store målet hennes, men for å ha noe å gjøre der, må hun heve seg betraktelig. Hun har den norske rekorden med 11,10 sekunder fra OL i London i fjor, men har ikke vært i nærheten av slike tider i årets sesong.

Jamaicaneren Nesta Carter var raskest på 100 meteren for menn i Madrid. Han imponerte med å vinne distansen med 9,87, en av de raskeste tidene i verden denne sesongen.

(NTB)