<strong>NÆRMERE KRAVET:</strong> Ezinne Okparaebo løp en sterk 100 meter i Madrid i kveld. Bare seks hundredeler skiller opp til det norske OL-kravet. Foto: Tormod Brenna
NÆRMERE KRAVET: Ezinne Okparaebo løp en sterk 100 meter i Madrid i kveld. Bare seks hundredeler skiller opp til det norske OL-kravet. Foto: Tormod Brenna Vis mer

Ezinne tatt av vinden

11,26 i Madrid. Men for mye medvind.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ezinne Okparaebo reiste til Madrid for å klare OL-kravet på 11,20 sekunder på 100 meter i dag. Det gikk ikke helt, men Norges raskeste kvinne rakk likevel å dokumentere solid form.

I forsøket på 100-meteren løp Okparaebo inn til årsbeste for henne i sommer. I stoppet klokka på 11,26, seks fattige hundredeler fra OL-kravet.Imidlertid var medvinden for sterk, med 2,1 sekundmeter i ryggen, ble tida ikke godkjent.

Ezinne fulgte opp med nok et godt løp i finalen. Da ble det 11,31 i godkjent vind.

Både Ezinne Okparaebo og flere av de øvrige norske utøverne får en ny sjanse til å kvalifisere seg til OL iunder EM i Amsterdam i begynnelsen av juli.

Det gjelder ikke minst hekkeløper Vladimir Vukicevic som også leverte to solide løp i Madrid torsdag kveld.

Med 13,66 i forsøket og 13,61 i finalen (6. plass) nærmer han seg det tøffe norske OL-kravet på 13,47 sekunder på 110 meter hekk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer