Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FA: - Mourinho burde bedt om unnskyldning

Eva Carneiro avsluttet arbeidsforholdet.

 FÅR KRITIKK:  Chelsea-manager Jose Mourinho får kritkk av FA etter håndteringen av saken med klubblege Eva Carneiro. Foto: Reuters / Matthew Childs/NTB Scanpix.
FÅR KRITIKK: Chelsea-manager Jose Mourinho får kritkk av FA etter håndteringen av saken med klubblege Eva Carneiro. Foto: Reuters / Matthew Childs/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea-manager José Mourinho får nå kritikk av Det engelske fotballforbundet (FA) for ikke å ha beklaget oppførselen sin overfor tidligere klubblege Eva Carneiro.

Carneiro ble skjelt ut og degradert av Chelsea-manageren etter ligaåpningen mot Swansea i august. Årsaken var at klubblegen og en av hennes medhjelpere ga Eden Hazard behandling på banen i sluttminuttene. Det førte til at Chelsea måtte spille en kort stund med ni spillere, hvilket fikk Mourinho til å se rødt.

Portugiseren hevdet at klubblegen ikke forsto seg på fotball og kalte henne naiv.

Chelsea har siden bedt Carneiro om å komme tilbake på jobb, men den tidligere klubblegen valgte i stedet å avslutte arbeidsforholdet med London-klubben.

 KRITISK:  FA-sjef Greg Dyke. Foto: NTB Scanpix.
KRITISK: FA-sjef Greg Dyke. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Sjefen i Det engelske fotballforbundet, Greg Dyke, mener Mourinho håndterte situasjonen helt galt.

- Jeg synes ikke han løste dette bra. Han gjorde en feil i kampens hete og burde ha bedt om unnskyldning, sier han - og tilføyer:

- I stedet sa han veldig lite, og Miss Carneiro mistet jobben.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!