Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- FA-cupen er FA-cupen

Mourinho-skepsis til engelsk ball utenlands.

VALENCIA (Dagbladet.no): Da det engelske fotballforbundet FA foreslo å spille en av rundene i Premier League i utlandet skapte de storm i hjemlandet.


På gårsdagens pressekonferanse med José Mourinho i Valencia, var engelsk presse opptatt av hvordan han stilte seg til forslaget fra Richard Scudamore og de andre sjefene i FA.

- Hvis jeg var tvunget til å si ja eller nei nå, ville jeg svart nei. Jeg kommer fra den andre siden av businessen, følelsessiden, og jeg mener at Premier League handler om England. Til nød kunne jeg gått med på å spille Charity Shield i New York, og kanskje ligacupfinalen i Tokyo eller Seoul, men Premier League er min Premier League, og FA-cupen er FA-cupen, akkurat det samme som at engelske stadioner er engelske stadioner, var Mourinhos svar.

Uefa-sjefen Blatter er på linje med engelske fans når han mener det er sjanseløst å arrangere engelske kamper utenfor England.

Mourinho er av en litt annen oppfatning, og mener klubbene er nødt til å ta hensyn til alle investorene som pumper store penger inn i fotballen på de britiske øyene.

Til syvende og sist handler det om pund, euro, eller dollar, men eks-Chelsea-sjefen mener altså at man i første omgang bør prøve noen av kampene som ikke er like tradisjonsrike som serien eller FA-cupen.

image: - FA-cupen er FA-cupen
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media