Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FA-cupkamper regner bort

Tre avlyst - fem igjen.

• Direkte i kveld: Fem omkamper i FA-cupen

(Dagbladet.no) Tradisjonen tro blir noen av de engelske cupkampene midtvinters avlyst.

Tre av omkampene i FA-cupen som skulle vært spilt i kveld er nå utsatt, som følge av regn.

Barnet skulle spilt mot Swindon på Underhill, men da dommeren inspiserte matta bestemte han at den ikke egner seg til annet en svømming.

Kampen mellom Bristol Rovers og Fulham er også utsatt, av samme grunn. Dommer Martin Atkinson mener at baneforholdene var så dårlige at det ville gått på sikkerheten løs.

Og det stopper ikke her. For også oppgjøret mellom Sheffield Wednesday og Derby er flyttet. The Owls håpet i det lengste at det skulle la seg gjøre å spille omkampen, men regnet har ødelagt banen totalt.

Alle disse tre kampene er nå flyttet til neste tirsdag.

Dermed er det bare fem kamper igjen av de cupkampene som skulle blitt spilt om igjen i kveld

MÅ VENTE: Danny Coles feirer her sin scoring mot Fulham i FA-cupens tredje runde. I kveld var det duket for omkamp, men Bristol Rovers-gutta må nå vente ei uke på omkampen mot Fulham. Foto: EPA
MÅ VENTE: Danny Coles feirer her sin scoring mot Fulham i FA-cupens tredje runde. I kveld var det duket for omkamp, men Bristol Rovers-gutta må nå vente ei uke på omkampen mot Fulham. Foto: EPA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media