Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- FA er ute etter Arsenal

Arsenal-kaptein Patrick Vieira er rasende på FA som etterforsker Sol Campbell for voldelig oppførsel på banen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er ingen overraskelse for meg at de etterforsker ham. For meg er dette skjedd fordi han er Arsenal-spiller, sier Vieira til London-avisen Evening Standard.

Vieira selv har fått flere strenge utestengelser av FA siden han kom til klubben.

- Jeg har vært der Sol er nå, og jeg vet hvordan han føler seg. Som et lag er vi allerede nære hverandre. Nå, hvis mulig, vil vi komme enda nærmere, sa kapteinen.

Tirsdag annonserte FA at de ville etterforske Campbell etter en episode i Community Shield-kampen mot Manchester United for 10 dager siden. Spilleren kan bli utestengt i tre kamper.

Forsvarsspilleren ble også utvist mot Everton i seriepremieren lørdag, og får automatisk en kamps utestengelse.

Forrige sesong mistet Campbell fire kamper på slutten av sesongen, inkludert FA-cupfinalen etter å ha albuet Ole Gunnar Solskjær i påsken. Enkelte mener det var grunnen til at klubben fra nord-London tapte seriemesterskapet.

(NTB-Reuters)

ETTERFORSKES: Dette kortet koster Sol Campbell en kamp i Premier League. FA vurderer også ytterligere straff for en episode under Community Shield-kampen.