MYE BRÅK, INGEN REAKSJONER: Det engelske fotballforbundet FA syns ikke kampen mellom Manchester United og Liverpool trenger å følges opp ytterligere.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
MYE BRÅK, INGEN REAKSJONER: Det engelske fotballforbundet FA syns ikke kampen mellom Manchester United og Liverpool trenger å følges opp ytterligere.Foto: SCANPIX/AP/Jon SuperVis mer

FA gjør ingenting etter hatkampen

Ser ikke grunnlag for disiplinærsak etter United - Liverpool.

Det engelske fotballforbundet (FA) mener det ikke er grunnlag for disiplinærsak etter hatoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool lørdag.

Luis Suárez ble utsatt for voldsom kritikk etter at han gikk rett forbi Patrice Evras utstrakte hånd på Old Trafford. Uruguayaneren sto ansikt til ansikt med Evra for første gang etter at han sonet åtte kampers utelukkelse for rasistiske ytringer i en krangel mellom de to på Anfield i oktober.

FA mener at Suarez' hilsenekt ikke er noen disiplinærsak, mens dommeren rapporterte at en krangel i spillertunnelen i pausen ikke var alvorlig nok. Evra fikk også tilsnakk av dommeren for sin elleville feiring foran rivalen da kampen var avsluttet til 2-1-seier for United.

United-manager Alex Ferguson sa lørdag at Suarez er «en skam», mens leder Gordon Taylor i proffspillernes fagforening mente at Liverpool-spillerens oppførsel var «respektløs, upassende og flau».

Søndag viste Suarez omsider tegn til anger da Liverpool publiserte en uttalelse med en beklagelse fra spissen. Han medga at hans oppførsel har skadet klubbens ry.

(NTB)