FA har tatt ut tiltale mot stortalent

Tom Ince på tynn is.

RISIKERER KARANTENE: Et av Englands virkelig store fotballtalenter, Tom Ince (til høyre), risikerer karantene etter at han skal ha gjort en fornærmende gest til en av dommerne under mandagens kamp mot Preston. Her samme med far Paul Ince, og Alex Rae. AFP PHOTO / PAUL ELLIS
RISIKERER KARANTENE: Et av Englands virkelig store fotballtalenter, Tom Ince (til høyre), risikerer karantene etter at han skal ha gjort en fornærmende gest til en av dommerne under mandagens kamp mot Preston. Her samme med far Paul Ince, og Alex Rae. AFP PHOTO / PAUL ELLISVis mer

(Dagbladet): Tom Ince en en av spillerne som virkelig imponerte i Championship forrige sesong.

21-åringen, som er sønn av tidligere Manchester United- og Liverpool-spiller Paul Ince, leverte 18 scoringer for Blackpool, og det ble lenge spekulert i om han ville forsvinne fra Bloomfield Road denne sommeren.

Likevel har Ince junior blitt i klubben hans egen far nå er manager for.

Tatt ut tiltale Men i mandagens kamp mot Preston i Ligacupen, skal stortalentet ha vist en side av seg som ikke er like flatterende.

Det engelske fotballforbundet (FA) skriver i dag på sine hjemmesider at det vil bli tatt ut tiltale mot unggutten.

Årsaken som blir oppgitt er at Ince skal ha gjort en gest mot en av kampens dommere, noe hoveddommeren ikke skal ha fått med seg i kampens hete.

Dermed kan det vente karantene og utestengelse for Blackpool-spilleren.

FA har gitt ham frist til i morgen på å svare på anklagene.