FA kan straffe United-kapteinen

Det engelske fotballforbundet (FA) venter med å bestemme seg for om det vil foreta seg noe for å straffe Roy Keane.

Vurderer søksmål mot Roy Keane

Kjenner: - Saksøk Keane

Manchester United-kapteinen er igjen ute i hardt vær, etter å ha innrømmet i sin selvbiografi at han gikk på banen for bevisst å skade Alf Inge Håland i april i fjor.

Keane forklarte i et avisintervju at den fryktelige taklingen var en revansj for en tidligere takling fra Håland, som satte iren ute av spill i det meste av 1997/98-sesongen.

En FA-talsmann sa at forbundet ikke har noe hast med å foreta seg noe.

- Disse kommentarene har blitt brukt i avisføljetonger fra Roy Keanes selvbiografi, sa han.

- Vi har lest kommentarene, men ønsker å se hele boken før vi tar en avgjørelse. Men uansett; vi forventer aldri at en spiller bevisst går inn for å skade en motspiller, sa FA-talsmannen.

Håland har slitt med store skadeproblemer etter taklingen fra Keane, og har bare spilt en håndfull kamper for Manchester City siden han ble påført kneproblemene.

Nordmannen ønsker ikke å kommentere om han kommer til å forfølge Keane rettslig. Advokat Gunnar Martin Kjenner sa i går at Håland har en god sak om han velger å ta rettslige skritt for å få økonomisk oppreisning fra Roy Keane.

(NTB-Reuters)

<B>KAPTEINLØS? Ole Gunnar Solskjær og United-gutta må klare seg uten sin kaptein Roy Keane dersom FA straffer spilleren.