- Få klubber har et bedre spisspar

Gamsten liker at Blackburn flyr under radaren.

BISLETT (Dagbladet.no): Morten Gamst Pedersen og Blackburn har startet sesongen sterk. Rovers har allerede spilt uavgjort mot Arsenal, og sist helg slo de Svennis og Manchester City.

Med åtte poeng er de bare to bak Liverpool i teten i Premier League.

Rovers sniker

Likevel har det vært sparsomt med ros og oppmerksomhet for laget som, inkludert avslutningen på fjorårssesongen, nå har gått 14 kamper uten tap.

I dag gikk Gamstens lagkamerat Robbie Savage ut i avisa The Times og klaget på mangelen på oppmerksomhet. Men nordmannen sier det kan være en fordel å fly under medias radar.

- De andre kan få overskriftene, så kan vi snike oss inn bak ryggen på dem, sier Gamst Pedersen til Dagbladet.no

Få kjøp

I motsetning til store deler av Fotball-Europa, har ikke manager Mark Hughes i Blackburn valgt å kaste om seg med millioner i sommer. Det synes nordmannen har vært en god idé.

FORNØYD: Morten Gamst Pedersen tror Blackburn kan gjøre det bra denne sesongen. Gamst og co har ikke tapt på de 14 siste kampene. Foto: SCANPIX
FORNØYD: Morten Gamst Pedersen tror Blackburn kan gjøre det bra denne sesongen. Gamst og co har ikke tapt på de 14 siste kampene. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi hadde et bra lag allerede i fjor, og har også på mange måter fått en del nye spillere som var lenge ute med skade, for eksempel Robbie Savage og Ryan Nelson.

Han roser også spissene Hughes nå har til rådghet.

- Det er morsomt å spille med Roque Santa Cruz og Benni McCarthy. Jeg tror ikke det er mange klubber i Premier League som har bedre spisspar enn det. De jobber godt og scorer i tillegg mål, og vi har jo også Jason Roberts i bakhånd, sier Gamsten.

Din kommentar:
Kan Blackburn kjempe om en plass i Champions League?

- Få klubber har et bedre spisspar
DEL AV DØDELIG DUO: Gamsten sier spiss Benni McCarthy danner et av ligaens beste spisspar sammen med Roque Santa Cruz.