FA raser mot The Suns mobbeforside

Gjør narr av Hodgsons talefeil.

«NOT AMUSED:» Det engelske fotballforbundet FA synes ikke The Suns velkommen-forside til Roy Hodgson var spesielt morsom.Foto/Faksimile: SCANPIX/The Sun
«NOT AMUSED:» Det engelske fotballforbundet FA synes ikke The Suns velkommen-forside til Roy Hodgson var spesielt morsom.Foto/Faksimile: SCANPIX/The Sun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det engelske fotballforbundet FA har kontaktet The Sun på bakgrunn av tabloidavisas forside i dag.

Roy Hodgson ble ansatt som ny landslagssjef i går, men The Suns måte å ønske ham velkommen på har vakt oppmerksomhet i England, i hovedsak negativ.

Avisa har nemlig gjort et stort poeng av Hodgsons velkjente vansker med å rulle på r-ene, langt fra noen nyoppdagelse, og kjører overskriften «Bwing on the Euwos! (We'll see you in Ukwaine against Fwance)».

FA synes i hvert fall ikke forsiden er spesielt morsom.

- FA og Press Complaints Comission (PCC, Englands svar på PFU, journ.anm) har i dag mottatt et stort antall henvendelser om forsiden i The Sun, som henviser til Roy Hodgsons talemåte. Vi vil ikke komme med noen offisiell klage til PFU, men vi har tatt det opp med avisen og gjort det klart at forsiden er helt uakseptabel, skriver forbundet i en pressemelding.

FA skal blant annet ha blitt kontaktet av foreldre til barn som mobbes for talefeil på skolen. En talsmann for PCC meldte senere at det er kommet over 100 klager på The Suns oppslag.

Styreformann David Bernstein er heller ikke fornøyd:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer