Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FA sikter City-stjerne for å ha brutt tippereglene

Påstander om 12 regelbrudd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet:) Det engelske fotballforbundet (FA) har opprettet sak mot Manchester Citys og Argentinas midtstopperveteran Martin Demichelis. 35-åringen er anklaget for å ha brutt tippebestemmelsene i engelsk fotball. Dette melder blant annet BBC.

35-åringen må svare for påstander om 12 regelbrudd tilknyttet fotballkamper i perioden 22. januar til 28. januar i år, melder den britiske statskanalen, og Demichelis må svare innen 5. april klokka 17.00 lokal tid.

Argentineren, som kom til Manchester City fra spansk fotball i 2013, står med 49 landskamper, og har vært på banen i 18 City-oppgjør inneværende sesong. Det siste av dem var tapet for Manchester United palmesøndag, hvor Demichelis var blant Citys svakeste.

Det er regel E8 FA mener han har brutt, melder The Guardian. Denne regulerer blant annet at en aktiv spiller ikke kan tippe på kamper vedkommende selv spiller i, eller kan påvirke på noe vis.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!