Få skadenytt rett hjem!

Er du en travel manager i Mitt drømmelag? Len deg tilbake i stolen og bli varslet om skader på laget ditt.

Her melder du deg på i

Mitt drømmelag!

Mitt drømmelag

er tilbake i sin fjerde sesong med masse nye funksjoner. En av dem gjør det enklere for deg å være sikker på at alle spillere på laget ditt gir deg poeng.

Akkurat det er helt vesentlig dersom du vil være med å kjempe om totalpremien i spillet, en drømmereise til England med stadionbesøk og treff med stjernespillere i fritt valgt klubb.

Dagbladet.no kontakter alle Tippeligaklubbene før hver eneste runde, og sikrer deg dermed alle nyhetene i god tid før kampstart. Det kommer deg til gode dersom du melder deg på SMS-tjenesten «skadenytt».

Slik gjør du det: Logg deg inn - og gå inn på din lagside. Der finner du en boks du kan krysse av dersom du vil ha skadenytt direkte til din egen mobiltelefon. Tjenesten koster tre kroner per melding.

For hver skadde spiller på ditt lag, får du en melding. Varslene kan være gull verdt i kampen om tittelen rundens manager - eller i knivingen mot venner og kollegaer i din egen liga.

Hvert poeng teller skal du til topps, og rydder du skadde spillere ut av stallen stiger sjansene dine betraktelig.

Meld deg på tjenesten før kl. 16 i dag hvis du vil ha skadenytt på mobilen din før 1. runde i Tippeligaen.

PS! Ikke glem at Dagbladet.no gir deg gratis resultatmelding til et av dine lag hver eneste runde fram til 27. oktober.Her melder du deg på i

Mitt drømmelag!

<B>FRISKMELDT: Hadde Erik Nevland fortsatt vært skadd foran tippeligastarten kunne du fått varsel på mobilen.