FÅR IKKE STRAFF: Liverpools Luis Suarez får ikke straff av FA etter at han innrømmet filming i kamp mot Stoke tidligere denne sesongen. Foto: AP Photo/Jon Super
FÅR IKKE STRAFF: Liverpools Luis Suarez får ikke straff av FA etter at han innrømmet filming i kamp mot Stoke tidligere denne sesongen. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

FA straffer ikke Suarez etter filme-innrømmelse

Forsøkte å skaffe straffespark.

(Dagbladet): Liverpool-spiller Luis Suarez skapte reaksjoner da han i et intervju med argentinsk TV innrømmet at han forsøkte å filme seg til et straffespark i en seriekamp mot Stoke tidligere denne sesongen.

I dag melder det engelske fotballforbundet FA at de ikke vil se nærmere på saken og at Suarez ikke får noen straff, skriver Sky Sports.

Suarez fortalte at han bevisst la seg i straffefeltet i et forsøk på å sikre Liverpool-seieren. Kampen på Anfield 7. oktober endte 0-0.

- Jeg hører ikke på alt tullet folk sier om meg. Jeg blir beskyldt for å filme her, folk hevder jeg kaster meg inne i sekstenmeteren hele tida. Ok: De sa det etter kampen mot Stoke, og den gangen hadde de rett, sier Suarez til Fox Sports Argentina, gjengitt av ESPN.

Blant annet Liverpool-manager Brendan Rodgers var skuffet etter at sitatet kom på trykk, og varslet at Suarez vil bli straffet internt av klubben.