FA tiltaler Tottenham, Chelsea og Dembélé etter bråket i seriekampen

Skandalekampen får etterspill.

FINGRE I ØYET: Moussa Dembélé var invovlert i flere situasjoner med DIego Costa. Her er episoden FA nå reagerer på.Foto: Kevin Quigley/Daily Mail/ NTB Scanpix
FINGRE I ØYET: Moussa Dembélé var invovlert i flere situasjoner med DIego Costa. Her er episoden FA nå reagerer på.Foto: Kevin Quigley/Daily Mail/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Leicester tok fortjent nok nesten all oppmerksomheten etter at Chelsea holdt Tottenham til uavgjort på Stamford Bridge mandag. 

Poengdelingen var nok til å sikre Leicester tidenes mest overraskende Premier League-triumf, og Leicester-spillernes feiring ble behørig nok viet mye oppmerksomhet. Men det svært så temperamentsfulle oppgjøret mellom de to London-lagene gikk ikke helt i glemmebøkene hos det engelske fotballforbundet, FA. 

Etter å ha brukt noen dager på å se gjennom opptakene fra kampen har FA bestemt seg for å tiltale både Tottenham og Chelsea som klubber, ettersom de ikke klarte å kontrollere verken spillere eller støtteapparatet på vei inn til pausen og etter kampen. 

Ved begge anledninger ble det basketak ved sidelinja og inne i spillertunnelen, og etter kampen var flere personer involvert i regelrette brytekamper. 

Scenene var stygge, mener FA, og har gitt klubbene frist til førstkommende mandag med å svare på tiltalen, skriver forbundet i en pressemelding, uten å antyde hvordan en eventuell reaksjon mot klubben vil være. I tillegg sikter FA Tottenham-spilleren Moussa Dembélé for å ha stukket fingrene i øynene på Diego Costa mens dommeren var opptatt med et annet basketak på banen. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer