FA ventet å reagere på Agüero-episode etter Citys cuptap

Var i håndgemeng med supporter.

I trøbbel: Aguero kan få straff etter å ha havnet i håndgemeng med en Wigan-supporter. Foto: Lynne Cameron / PA Images / NTB Scanpix
I trøbbel: Aguero kan få straff etter å ha havnet i håndgemeng med en Wigan-supporter. Foto: Lynne Cameron / PA Images / NTB ScanpixVis mer

Det engelske fotballforbundet (FA) kommer trolig til å etterforske episoden der Citys Sergio Agüero var i håndgemeng med en Wigan-supporter etter cuptapet.

Will Griggs scoring ble kampens eneste i mandagens FA-cupkamp mellom Wigan og Manchester City. Etter kampen stormet mange Wigan-supportere banen.

Agüero takket Wigan-forsvarer Chey Dunkley for kampen da flere fans nærmet seg City-spissen. Argentineren ble tvunget til å forsvare seg, og på et tidspunkt langet han også ut med neven mot en av supporterne.

City er ventet å kontakte Wigan og ta opp den manglende sikkerheten for spillerne etter kampen, og FA vil trolig også se på Agüero-episoden og på sikkerheten.

- Ikke hyggelig

Politiet var også involvert, og FA venter nå på rapport fra dem, samt rapporten fra mandagens dommer Anthony Taylor før en beslutning tas.

Wigan-formann David Sharpe var naturlig nok en lykkelig mann etter cupavansementet, men sa seg enig i kritikken av banestormingen.

- Det er ikke hyggelig å se. Fotball er emosjonelt, det er det det er for fansen, men jeg liker ikke å se dette etter en kamp.

- Det er et enormt resultat, men vi må ha klasse i fotball, og jeg liker ikke det jeg ser her, sa Sharpe.

(NTB)