FA vil lese Beckhams bok

Roy Keane er havnet i enorme problemer som en følge av selvbiografien. Nå vil det engelske fotballforbundet vite hva David Beckham har tenkt til å skrive i sin.

Det er under en uke til Roy Keanes svarfrist til det engelske fotballforbundet (FA) går ut. Etter denne fristen kommer forbundet til å bestemme seg for om det skal straffe Manchester United-kapteinen ytterliggere. Keane fikk opprinnelig fire kampers utestengelse for taklingen av Alf inge Håland, men innrømmet i boken sin at han ventet i tre år på hevnen. Innrømmelsen har vakt avsky i fotballgale England, og et parlamentsmedlem har tatt til orde for en juridisk gransking av Keane.

Nåværende kaptein for det engelske landslaget, David Beckham, har også tenkt til å utgi en selvbiografi om ikke så lenge. Kloke av skade ønsker FA nå å vite hva Beckham tar med i boka.

Det er ingen hemmelighet at Beckhams forhold til en av de forrige landslagssjefene, Glenn Hoddle, var svært anstrengt.

- Fra samtaler jeg har hatt med enhver som har noe med ham å gjøre, har jeg et inntrykk av at David er en fyr som sier fra til personer på forhånd, slik at han er sikker på at han gir ut en bok som er riktig for ham, sier forbundssjefen Adam Crozier, til nyhetsbyrået AP.

- Jeg sier ikke at vi nødvendigvis vil lese hele manuskriptetet, men vi vil naturligvis vite hva som befinner seg i boka. Jeg er sikker på at han kommer til å gjøre det uansett om han blir bedt om det eller ikke. Han verdsetter forholdet sitt til folkene i FA.