<strong>KAN STRAFFES:</strong> Jürgen Klopp var ikke fornøyd med dommerne etter å ha spilt uavgjort mot West Ham. Nå kan han straffes for sine utspill. Foto: NTB Scanpix
KAN STRAFFES: Jürgen Klopp var ikke fornøyd med dommerne etter å ha spilt uavgjort mot West Ham. Nå kan han straffes for sine utspill. Foto: NTB Scanpix Vis mer

FA vil straffe Klopp

Englands fotballforbund har innledet disiplinærsak mot Liverpool-manager Jürgen Klopp på grunn av hans uttalelser om dommeren etter 1-1-kampen mot West Ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Klopp antydet etter kampen 4. februar at Kevin Friend innså at Sadio Manes ledermål for Liverpool burde ha vært annullert for offside, og at han deretter dømte i favør av West Ham.

- I 50-50-situasjoner ble det alltid frispark til det andre laget, sa Klopp.

- Vi hevder at kommentarene hans i intervjuer etter kampen var i strid med regelverket ettersom de trakk dommerens integritet i tvil og/eller antydet partisk dømming, heter det i en uttalelse fra FA.

Klopp har frist til 18. februar med å besvare anklagen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer