Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FA viste ingen nåde

Garcia og Mullins mister FA-cupfinalen.

(Dagbladet.no): Torsdag sendte Liverpool og West Ham anmodning til FA om mildere straff for Luis Garcia og Hayden Mullins, som begge fikk rødt kort da lagene møtte hverandre i ligakamp på onsdag.

De to ble utvist for voldelig oppførsel - som vanligvis innebærer minst tre kampers utestengelse. Håpet var at disiplinærkomiteen ville gjøre et unntak, og redusere straffen til to kamper slik at spillerne rakk cupfinalen.

Men FA viste som ventet ingen nåde.

Liverpool-manager Rafael Benitez håper Garcia trekker lærdom av tabben han gjorde.

- Luis er veldig skuffet. Jeg sa til ham etter kampen at han hadde gjort en stor feil, for man kan ikke miste kontrollen i forkant av viktige kamper. Kanskje dette kan være en viktig lekse for Luis og de andre spillerne i framtida, slik at de ser hva som kan skje, sier Benitez ifølge BBC.

Hammers-manager Alan Pardew fortviler over å miste en av sine viktigste spillere.

- Jeg er veldig lei meg, fordi Hayden har hatt en fantastisk sesong. Han har vært en av våre aller beste spillere denne sesongen, sa Pardew onsdag.

<B>INGEN BØNN:</B> FA-cupfinalen mellom Liverpool og West Ham går uten Luis Garcia og Hayden Mullins, etter at begge ble utvist for voldelig oppførsel i onsdagens ligakamp.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling