Fotball:

FA vurderer overraskelsesmannen Ralf som ny England-sjef

Tidligere Schalke-manager Ralf Rangnick.

NY MANN: Det engelske fotballforbundet (FA) ønsker å snakke med tidligere Schalke-trener Ralf Rangnick om den ledige jobben som landslagssjef. Foto: JAN WOITAS/dpa
NY MANN: Det engelske fotballforbundet (FA) ønsker å snakke med tidligere Schalke-trener Ralf Rangnick om den ledige jobben som landslagssjef. Foto: JAN WOITAS/dpa Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det engelske fotballforbundet (FA) ønsker å snakke med tidligere Schalke-trener Ralf Rangnick om den ledige jobben som landslagssjef, ifølge medier som Sky Sports og The Telegraph.

Navn som Eddie Howe og Arsène Wenger har blitt trukket fram i engelsk presse, men nå trekkes også tyske Rangnick opp av hatten.

Sam Allardyce rakk kun å lede England i én kamp. 61-åringen ble denne uken presset til å si opp som landslagssjef etter at avisen The Telegraph offentliggjorde videoopptak av ham, der han ga råd om hvordan man kan omgå overgangsregler.

58 år gamle Rangnick, som for tiden er sportsdirektør i Salzburg, trekkes fram som en overraskende kandidat.

FA skal ha latt seg imponere av Rangnicks kvaliteter. Tyskeren har aldri trent et lag i England, men snakker flytende engelsk – en viktig kvalitet for den ledige jobben på balløya.

Gareth Southgate leder England inntil en permanent løsning er på plass.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer