KLAR TIL Å FLYTTE: Fábio Coentrão skryter av Manchester United og innrømmer at det vil være en ære å spille for de rødkledde. Foto:REUTERS/Stringer
KLAR TIL Å FLYTTE: Fábio Coentrão skryter av Manchester United og innrømmer at det vil være en ære å spille for de rødkledde. Foto:REUTERS/StringerVis mer

Fabio Coentrão innrømmer: - En stor ære å spille for Manchester United

Misfornøyd i Real Madrid.

(Dagbladet): I et intervju med portugisiske O Jogo innrømmer Fábio Coentrão at han er misfornøyd med situasjonen i Real Madrid.

27-åringen ble forsøkt hentet til Manchester United av David Moyes i 2013, men da lyktes det ikke de rødkledde å signere ham.

Nå gjør Coentrão det selv klart at han mer enn gjerne flytter til Manchester.

- Jeg har allerede vist interesse i å spille der. Manchester United er én av verdens beste klubber. Det vil være en ære å spille for dem, sier Coentrão til avisa.

Venstrebacken, som også kan bekle en kantrolle, er misfornøyd med den begrensede spilletida han har fått av Carlo Ancelotti.

Etter at han ble utvist mot Espanyol i første del av januar, har han bare startet én seriekamp, braktapet mot byrival Atlético, og returoppgjøret mot Schalke i Champions League.

Den manglende tilliten gjør at portugiseren vurderer andre klubber, men først skal han fullføre årets sesong hvor Los Galacticos jakter Barcelona i kampen om seriegullet og møter Atlético Madrid i kvartfinalen i Champions League.

- Jeg håper at jeg kan få mer spilletid og at trenerne vil stole på meg. Det har egentlig ikke skjedd så langt, sier venstrebacken.

Coentrão ble matchvinner i søndagens kvalifiseringskamp mot Serbia. Til helga får en svaret på om det var godt nok til å overbevise Ancelotti om å gi ham en plass i førsteelleveren til Real Madrid. De møter Granada hjemme på søndag.