Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fabregas: - Mourinho er den beste for Chelsea nå

Midtbanestjerna sier han vil gjøre alt manageren ber ham om.

STØTTER MOURINHO. Cesc Fabregas sier at José Mourinho er historiens beste manager i Chelsea. Og at det er mannen som klubben trenger nå etter en svak sesongstart. Foto: DPI/NurPhoto/NTB/Scanpix.
STØTTER MOURINHO. Cesc Fabregas sier at José Mourinho er historiens beste manager i Chelsea. Og at det er mannen som klubben trenger nå etter en svak sesongstart. Foto: DPI/NurPhoto/NTB/Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelseas midtbanespiller Cesc Fàbregas har full tillit til manager José Mourniho til tross forblåtrøyenes svake sesongstart.

Mourinho, som er inne i sin andre periode som Chelsea-manager, har fått kjenne på presset denne sesongen. Som regjerende seriemester går London-klubben nå inn i landslagspause med kun åtte poeng på åtte kamper.

- Han er den beste manageren i klubbens historie og den beste vi kan ha nå, uttalte Fabregas til Radio Marca ifølge Reuters.

- Vi har den beste manageren som Chelsea kan ha. Jeg vil gjøre alt han ber om. På tomannshånd har han hjulpet meg, og det er jeg takknemlig for. Vi spiller ikke bra for tiden, men vi vil bli bedre. Folk har glemt at vi vant serien for fem måneder siden, fortsetter han

Laget tapte kun tre seriekamper forrige sesong, og i løpet av de åtte første kampene denne sesongen, har de allerede tapt fire. Mourinho har selv beskrevet sesongstarten som «den verste perioden i min karriere», men har fortsatt full støtte fra klubbledelsen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!