Fabregas avviser at han leder et opprør mot Mourinho

- Enkelte forsøker å destablisierere klubben utenfra.

AVVISER:Cesc Fabregas avviser ryktene som sier at det er han som leder et opprør mot Mourinho innad i spillergruppa. Foto: NTB Scanpix
AVVISER:Cesc Fabregas avviser ryktene som sier at det er han som leder et opprør mot Mourinho innad i spillergruppa. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Chelsea-spiller Cesc Fabregas har blitt hengt ut for å stå bak et mini-opprør mot lagets manager, José Mourinho.

Midtbanespilleren ble utelatt fra startelleveren i helgens tap mot Liverpool, og det har det siste døgnet vært spekulert i engelsk media om det er Fabregas som har forsøkt å sverte manageren.

Nå har spanjolen sett seg nødt til å ta til motmæle.

- Jeg ønsker å redegjøre etter sakene som har vært i ulike nettaviser. Jeg er ekstremt glad for å være i Chelsea, og jeg har et utmerket forhold til manageren. Enkelte forsøker å destabilisere klubben utenfra, men jeg er sterk i troen på art vil slå tilbake, skriver Fabregas på Twitter.

Mourinho er i hardt vært om dagen, og gårsdagens bød på ikke mindre enn tre smeller for portugiseren.

En anonym Chelsea-spiller skal, ifølge BBC, ha uttrykt at han heller ville tape enn å vinne for Mourinho.

Deretter ble det kjent at Chelseas tidligere lege, Eva Carneiro, saksøker manageren for behandlingen under og etter åpningskampen mot Swansea - der han endte opp med å henge henne ut i all offentlighet - før han tok fra henne så og si alle oppgaver som klubblege.

Det engelske fotballforbundet konkluderte i går ettermiddag med at Mourinho må se helgens kamp mot Stoke fra tribuna, etter å ha forsøkt å ta seg inn i dommergarderoben i pausa mot West Ham. Han fikk i tillegg en bot på 520 000 norske kroner.