- Fabregas elsker Barcelona

Wenger tror likevel han vil tenke på Arsenal i kveld.

FØLELSESLADD: I kveld kan Cesc Fabregas få et følelsesladd møte med sin tidligere klubb Barcelona på Camp Nou. Foto: AFP PHOTO/LLUIS GENE
FØLELSESLADD: I kveld kan Cesc Fabregas få et følelsesladd møte med sin tidligere klubb Barcelona på Camp Nou. Foto: AFP PHOTO/LLUIS GENEVis mer

(Dagbladet): Cesc Fabregas er født og oppvokst i Katalania. Det kan derfor bli en følelsesladd kveld for spanjolen når han skal ut på gressmatta på Camp Nou.

Arsenal-manager Arsene Wenger tror likevel at Fabregas vil takle omstendighetene, og holde fokus i kampens hete.

- Cesc er en vinner, og han ønsker å vinne kampen, sier Wenger.

Elsker klubben
Det vil bli spanjolens første kamp på Camp Nou dersom han blir spilleklar i kveld, noe som er forventet. Dermed kan en guttedrøm gå i oppfyllelse for Fabregas i kveld.

- Vi vet at Fabregas elsker sin klubb, og at han elsker Barcelona også fordi det er hjembyen hans. Du kan ikke be en fra London om å ikke like London, så Barcelona er en del av hans liv, sier Wenger.

Van Persie
Det har lenge gått rykter om at Robin van Persie vil spille kampen i kveld. Nå melder The Guardian at Arsenal vil vente til like før kampstart med å bestemme seg for om han skal spille eller ikke.

Mye tyder på at hollenderen vil starte kampen dersom han først blir tatt ut den endelige troppen. Det vil være svært oppsiktsvekkende, med tanke på hvor fort han har kommet seg etter smellen mot Birmingham i Carling cup.

Det ble tidlig sagt at spissen ville være ute av spill i opptil seks uker. Nå ser det altså ut til at han er tilbake etter ti dager på sidelinja.

Følg kampen i vårt fotballstudio fra klokken 20.45.