- Fabregas er ingen leder

Denilson om Arsenal-kapteinen.

MAKKERE: Denilson etterlyser en sjef som de tidligere Arsenal-spiller Gilberto Silva og Sol Campbell. 22-åringen og kaptein Cesc Fabregas kom begge opp i Arsenal-stallen fra U-laget. Foto: REUTERS/Toby Melville
MAKKERE: Denilson etterlyser en sjef som de tidligere Arsenal-spiller Gilberto Silva og Sol Campbell. 22-åringen og kaptein Cesc Fabregas kom begge opp i Arsenal-stallen fra U-laget. Foto: REUTERS/Toby MelvilleVis mer

• FA-cup i fotballstudio: Leeds - Arsenal kl. 21

(Dagbladet): Cesc Fabregas (23) er Arsenals superstjerne og kaptein.

Kapteinsbindet burde han ikke hatt, mener Arsenal-lagkamerat Denilson.

I et 23 minutter langt videointervju brasilianeren har gitt til fansida «Arsenal Brasil» forteller den tidligere Sao Paolo-midtbanespilleren at ligatreerne er blottet for lederskap på banen.

- Fabragas er kaptein, men han er ingen leder. Dette er en personlighetsgreie og en leder kan være ung. Det er noe du er født med. Vi mangler lederskap, og for å komme oss videre trenger vi en leder. Det finnes ingen. Det er ikke én spiller som er en leder, sier Denilson.

Intervjuet med Denilson er oversatt av Arseblog og gjengitt i The Sun. På sin twitterkonto skriver Fabregas i formiddag at han selv har vært i lagkameratens situasjon tidligere.

- Dette er bare en misforståelse, skriver Fabregas og publiserer et bilde av de to sammen med tomlene opp.

Men brasilianeren er også kritisk til målvaktsituasjonen på The Emirates. Den siste tida har Lukasz Fabianski og Wojciech Szczesny overtatt hanskene fra tidvis utskjelte Manuel Almunia.

- Den beste keeperen i Arsenal er Manuel Almunia, sier Denilson som likevel er bare positiv til manager Arsene Wenger.

- Han har utført en forbløffende jobb her, og jeg beundrer ham for at han har gitt unge spillere muligheter.