- Fabregas er ingen leder

Denilson om Arsenal-kapteinen.

MAKKERE: Denilson etterlyser en sjef som de tidligere Arsenal-spiller Gilberto Silva og Sol Campbell. 22-åringen og kaptein Cesc Fabregas kom begge opp i Arsenal-stallen fra U-laget. Foto: REUTERS/Toby Melville
MAKKERE: Denilson etterlyser en sjef som de tidligere Arsenal-spiller Gilberto Silva og Sol Campbell. 22-åringen og kaptein Cesc Fabregas kom begge opp i Arsenal-stallen fra U-laget. Foto: REUTERS/Toby Melville Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• FA-cup i fotballstudio: Leeds - Arsenal kl. 21(Dagbladet): Cesc Fabregas (23) er Arsenals superstjerne og kaptein.

Kapteinsbindet burde han ikke hatt, mener Arsenal-lagkamerat Denilson.

I et 23 minutter langt videointervju brasilianeren har gitt til fansida «Arsenal Brasil» forteller den tidligere Sao Paolo-midtbanespilleren at ligatreerne er blottet for lederskap på banen.

- Fabragas er kaptein, men han er ingen leder. Dette er en personlighetsgreie og en leder kan være ung. Det er noe du er født med. Vi mangler lederskap, og for å komme oss videre trenger vi en leder. Det finnes ingen. Det er ikke én spiller som er en leder, sier Denilson.

Intervjuet med Denilson er oversatt av Arseblog og gjengitt i The Sun. På sin twitterkonto skriver Fabregas i formiddag at han selv har vært i lagkameratens situasjon tidligere.

- Dette er bare en misforståelse, skriver Fabregas og publiserer et bilde av de to sammen med tomlene opp.

Men brasilianeren er også kritisk til målvaktsituasjonen på The Emirates. Den siste tida har Lukasz Fabianski og Wojciech Szczesny overtatt hanskene fra tidvis utskjelte Manuel Almunia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer