- Fabregas er Moyes' overgangsmål nummer én

Kan være på vei tilbake til Premier League.

PREMIER LEAGUE-RETUR? Ifølge flere engelske medier skal Fabregas være sterkt ønsket av Manchester United, og spanjolen skal ikke være fremmed for en retur til engelsk fotball. Kanskje ender han også opp hos sin tidligere sjef og arbeidsgiver Arsenal. Her er han med manager Arsene Wenger. Foto: AFP PHOTO / LEON NEAL / NTB SCANPIX
PREMIER LEAGUE-RETUR? Ifølge flere engelske medier skal Fabregas være sterkt ønsket av Manchester United, og spanjolen skal ikke være fremmed for en retur til engelsk fotball. Kanskje ender han også opp hos sin tidligere sjef og arbeidsgiver Arsenal. Her er han med manager Arsene Wenger. Foto: AFP PHOTO / LEON NEAL / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet) Barcelonas Francesc Fabregas reddet i går laget på overtid, og til slutt vant laget den katalanske cupen på straffer.

Men skal vi tro The Telegraph, begynner Fabregas å gå lei av å bli lite involvert i lagets nøkkelkamper, og midtbanespilleren skal være klar til å signere for en engelsk klubb skulle de ha pengene til å kjøpe ham fri fra Barcelona.

Det koster i så fall over 200 millioner kroner for den engelske klubben som velger å hoppe på vogna, men det skal ikke mangle på interesse.

David Moyes er en stor fan av spanjolen, og han er ute etter å forsterke troppen foran sin første sesong på Old Trafford. Under sin tid i Everton prøve også manageren å få den nå 26 år gamle midtbanespilleren på lån. Nå skal han ha gjort Fabregas til sitt overgangsmål nummer én.

Men også Manchester City og Arsenal skal være interesserte. Det rødkledde London-laget har for øvrig førsteprioritet på spilleren som en del av avtalen som tok Fabregas fra Arsenal til Barcelona og Camp Nou.