- Fabregas er overrasket over England-rykter

Er blitt koblet til City og United.

- VIL BLI: Cesc Fabregas (t.h.) og Lionel Messi hadde med seg barna sine da Barcelona feiret ligagullet for snaue to uker siden. Foto: Albert Gea, Reuters / NTB Scanpix
- VIL BLI: Cesc Fabregas (t.h.) og Lionel Messi hadde med seg barna sine da Barcelona feiret ligagullet for snaue to uker siden. Foto: Albert Gea, Reuters / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I går skrev engelske aviser at Cesc Fabregas kan være på vei tilbake til Premier League. Påstanden var at Barcelona skal være villig til å selge den tidligere Arsenal-spilleren.

Manchester United ble nevnt som aktuell kjøper, mens også Manchester City og Chelsea følger utviklingen.

Sky Sports' spanske ekspert Guillem Balagué sier imidlertid at Fabregas blir i Barcelona også neste sesong.

- Han er overrasket over at ryktene som er så sterke i England. Og klubben har definitivt fortalt meg i kveld at de ikke har noen planer om å selge ham, sa Balagué i går kveld.

Balagué har skrevet for både spanske og engelske aviser. Han er godt informert og har vært først ute med mange av de store overgangsnyhetene.

- Hvem vet om noe vil skje i framtida, kanskje om et år eller to. Men det som virker sikkert, er at både klubben og spilleren selv har bestemt seg for at han vil bli i Barcelona i minst en sesong til, sier Balagué.

De engelske avisene skriver at Arsenal sikret seg forkjøpsrett da de solgte Fabregas og har en avtale om å kjøpe ham tilbake for et sted mellom 20 og 25 millioner pund.

Arsenal har i tillegg en avtale som sikrer dem halvparten av summen ved en eventuell ny overgang, noe som betyr at Barcelona må få 70 millioner pund for Fabregas om de skal få dekket utgiftene de hadde da de kjøpte ham, skriver Daily Mail.

Det meste tyder altså på at Fabregas blir værende i Barcelona inntil videre.

- Han ønsker å bli. Han vil spille ballen til Messi og Neymar. Hvem ville ikke det? spør Balagué retorisk.